empal

Alla inlägg den 12 januari 2012

Av Emmelie - 12 januari 2012 13:07

Shopaholic-serien är ju så himla bra. Låter som en fjortis, men den är så lättläst och härligt skriven. Och man kan ju känna igen sig ibland.


Att Minnie skulle bli en lite kopia av sin mor hade nog ingen räknat med. Men hon är nästan värre. Vid två års ålder kan hon stoppa taxibilar och beställa dyra kappor på nätet. Men det är ingen ovanligt, intalar sig Becky. Hennes man tycker dock annorlunda och bestämer sig för att anställa en nanny.

   Samtidigt har Becky bestämt sig för att ordna en överraskningsfest åt sin man. Och den ska inte få kosta någonting. Och utan hjälp. Men till slut får hon se sig besegrad och hon får hjälp från oväntat håll.


En underbar bok som tog slut alldeles för fort. Hoppas nu att det kommer en fortsättning.


Efter detta blir det Blå gryning av Ann Cleeves.

Av Emmelie - 12 januari 2012 12:54

Blev lite besviken på boken efter att ha läst baksidan. Enligt den så skulle detta vara en "thriller med internationelli anslag och högt tempo", Jag vet inte. Visst hoppade författaren fort i tiden, men det var lite för stora steg. Men boken var helt OK.


MIkes hustru försvinner spårlöst efter jobbet. Till sina arbetskamrater sa hon att hon skulle åka hem och till Mike sa hon att hon kanske skulle ut med arbetskamraterna efter jobbet. Men efter att hon säger hej då till sina arbetskamrater är det ingen som har sett henne. När Mike tar kontakt med polisen får han inte den hjälp han förväntade sig. Istället riktar de sina misstankar mot honom.

   Vad ingen vet är att frun sitter inlåst bara ett par hus längre bort på gatan. Ska Mike eller polisen hitta henne innan det är försent?


Lite av en nybörjar -thriller skulle jag vilja påstå. Inget för mig.


Nästa bok blir En mini-shopaholic i mammas fotspår av Sophie Kinsella.

Ovido - Quiz & Flashcards