empal

Alla inlägg den 12 augusti 2011

Av Emmelie - 12 augusti 2011 19:19

Det tar på en att tälta. Både sambon och jag var helt slut när vi kom hem idag från Öland. Kom iväg i tisdags som jag hade hoppats. Hamnade på Klinta Camping i Köpingsvik. Upp med tältet, vilket inte var lätt när det var första gången, men till slut var det uppe. När allt var i ordning tog vi oss en promenad in till Köpingsvik och gick sedan stranden tillbaka. Sen kom kvällen och det var dags för A att för första gången sova i tält. Hade med oss resesäng så att han skulle få sova i en ordentlig säng. Han somnade jättebra. Men två gånger fick jag gå upp på natten och sitta med honom i famnen. Var väl helt ok, men kallt! Nästa dag blev en heldag på Norra Öland. En tur upp till Trollskogen, sen ett besök i Byxelkrok innan det bar till en restaurang som heter Lammet och Grisen. Ett helt underbart ställe. Kockar som stod och skar upp det kött man ville ha. Helgrillad lamm och gris. Underbart.!! Sååå himla gott. Tre rundor gick jag och hade vi fått sitta någon timme till så hade det nog blivit en fjärde. Rekommenderar stället något så grymt. Om man har lite för mycket pengar vill säga. Buffé för två vuxna, 2 drickor och 2 öl gick på ca 980 kr. Men jag måste säga att det var värt det. Ganska barnvänligt var det med. Och som grädde på moset fick man se Robert Gustafsson i egen hög person.   

Kommande natt var mindre rolig. Jag kände på mig att A inte skulle vilja sova i sin säng efter att han vaknade första gången, så i stället för att sitta i tältet och frysa så sov jag och A i bilen. Det var inte bekvämt för fem öre för mig, men vad gör man inte för sina barn. Något sliten var det dags för nästa dags äventyr. En tur till Borgholms slott och sedan in till Borgholm blev det. Riktigt trevligt var det. Så kom natten igen då. A somnade i sin säng, men vaknade som vanligt precis när vi hade lagt oss ner. Denna gången la sambon och jag oss så att vi låg tvärsöver madrassen och så A emellan oss. Det gick betydligt bättre. Och idag bar det hemmåt. Så skönt!! Borta bra, men hemma bäst!!!!!


Imorgon blir det Jönköping med ett par kompisar, gp-speedway på kvällen och på söndag en fika hos en annan kompis. Sen är det allvar igen. Jobbet kallar!! Är dock inte bra i halsen än, men hoppas att det inte ska påverka mitt humör allt för mycket.


So long!

Ovido - Quiz & Flashcards