empal

Alla inlägg den 19 augusti 2011

Av Emmelie - 19 augusti 2011 21:15

Den har gått så himla fort. Efter veckans första pass i måndags hade jag ju en dag ledigt. Handlade, åt lunch med en kompis och sen tog vi det lungt resten av dagen. På onsdagen var det dags igen. Ett "kort" pass, 9,30 till 16. Gick galant. Även torsdag och idag, samma pass och lika galant.    Har nu ledig helg. Skönt!!


För A och sambon har det gått jättebra hemma. Sambon börjar dock inse att saker man har planerade inte alltid går att göra. dels pga A och dels pga vädret. Så han har börjat på ett räcke till altanen, men har inte hunnit mer än att sätta upp ett par stolpar.    Däremot har han lärt A att gå. I måndags tog han ett steg innan han föll in i famnen. I tisdags tog han två och igår gick han 1-1,5 meter. Och gapskrattar gör han under tiden. Så med lite träning varje dag nu, så kanske kanske han går innan 1-årsdagen.   


I helgen ska farmor sitta barnvakt åt A för första gången. Ett par timmar hemma hos oss. Sambon och jag ska på stan och shoppa. Bl.a födelsedagspresent till A. Sen på kvällen blir det speedway. GP-kval-final. Hoppas regnet håller sig borta då. På söndag blir det lugna puckar då sambon förmodligen sticker ut och fiskar. Får väl försöka vila lite då, så man är pigg inför nästa jobbvecka.....   

Ovido - Quiz & Flashcards