empal

Alla inlägg den 19 februari 2012

Av Emmelie - 19 februari 2012 21:05

Helgen blev så där. Det började bra på lördagen. Sen fick jag meddelande om att Bea med familj inte skulle komma in till stan. Det var tråkigt. Hörde av mig till en annan kompis, men hon skulle till sina föräldrar och fira födelsedag. Åh, typiskt. Så jag och sonen åkte iväg själva. Tre - fyra åk hann vi med, sen tröttnade han. Åkte och handlade lite till kvällen och så for vi hem och åt. På kvällen bar det av ut till våra kompisar utanför stan. Det började kanon. Åt en jättegod middag och hade trevligt. Sen gick den andra tjejen och la deras dotter. Och så såg vi inte henne mer den kvällen. Melodifestivalen fick jag bara se halva. När alla bidragen var över så slog killarna över till hockeykanalen. A vägrade slappna av och hann bli riktigt övertrött. Vi var hemma vid tio och då somnade sonen direkt.


Naiv som jag är så trodde jag att sonen skulle sova länge idag. Kl 5 började han skrika. Gick in till honom och la mig med honom i soffan. Efter att ha försökt att lägga honom i sängen igen två gånger gav jag upp. Jag fick helt enkelt ligga där. Kl 7 vaknade han ordentligt och då var det bara att gå upp. När sambon senare gick upp gjorde jag mig iordning och åkte och veckohandlade. Kan meddela att det är inte många som handlar kl 9,45 en söndagmorgon. När jag kom hem så gjorde vi oss iordning och tog oss en promenad. Gick ner till sjukhusparken och matade änderna. På vägen var A så trött att han nästan somnade. Men vi han hem och äta lunch innan han slocknade.


På eftermiddagen kom svärfamiljen och åt middag. Det gick riktigt bra. Det bjöds på tomat och mozzarella till förrätt, slottstek till huvudrätt och Gino till efterrätt. A och kusinen sprang runt och busade så härligt. Underbart att höra deras skratt.


Så helgen är nu över. Imorgon är det tillbaka till jobbet som gäller. En ny vecka att ta tag i. Förhoppningsvis blir det två träningspass denna vecka. Cirkelfys imorgon i alla fall. Och så spinning på onsdag.


So long!!

Ovido - Quiz & Flashcards