empal

Direktlänk till inlägg 9 november 2011

Hon är tillbaka

Av Emmelie - 9 november 2011 19:25

Usch, tiden går alldeles för fort. Jag hinner inte med. Katten gick som sagt ut förra onsdagen. Hon var borta i 2,5 dagar. På lördag morgon när jag ska gå upp och ge A frukost tittar jag som vanligt ut genom fönstret. Och vem sitter inte på altankanten och kikar ut över trädgården?? Jo, katten. Utbrister förvånat "där är hon ju". Och går och öppnar altandörren. Sambon kunde inte ha fått en bättre födelsedagspresent. Sen dess har hon varit ute en stund varje dag, men inte längre än någon timme. Eller i lördags fick hon inte gå ut. Verkade inte som om hon ville det heller.   


Jo, så i lördags fyllde sambon 31. Firade honom med ett par kompisar. Det blev ganska lugnt. Ett par åkte hem rätt tidigt. Men det var förståeligt. Deras dotter var sjuk och pappan hade inte fått sova så mycket de senaste dygnen. Men när sambon och en annan kompis gick över till grannens inflyttningsfest så blev det dött här hemma. Kompisens sambo åkte hem och jag gick och la sonen. Ett par timmar senare så gick även jag och la mig. Då var kl 23. Sambon dök dock inte upp förrän kl 2.


Söndag - måndag jobbade jag. Tisdag var jag hos diabetessjuksköterskan. Ska fan sluta träna. Inte ett kilo hade jag gått ner. Däremot upp 3 sen i augusti. BLÄÄÄÄÄ!!!! Nej då, jag fortsätter nog. Om inte annat så såg jag förändringar på långtidsvärdet och det kändes ju bra. Ska tillbaka efter jul. Har då ett mål att ligga på 66-70 i långtidsvärde (låg på 77 nu och 88 i augusti).


Jobbar stängning imorgon, men sen är jag ledig i tre dagar. Skönt!! Hoppas jag kommer ifatt lite här hemma då. Har inredningsparty på lördag så det blir lite att fixa med i helgen ändå. Insåg häromdagen att nu är det något inbokat varje helg fram till nyår. Härligt!! NOT!!


Ingen träning idag. Dels var det fullt och dels så är jag förkyld. Hoppas på tillfriskning till på fredag och att jag får en plats på cirkelfysen!! Håll tummarna!!


So long!!

 
 
Ingen bild

sandra j

10 november 2011 15:57

Nej nej ge inte upp! De tar en stund för kroppen å komma in viktminskning.. håll ut så lovar ja att de kommer märkas snart..:) å du får testa på pump oxå.. juh mer muskler kroppen har destu mer förbränner den:) så de e ett tips.. ses på lördag..tar me skrutten då..

 
Ingen bild

bea

10 november 2011 20:27

Det är aldrig kul att se på vågen att man gått upp i vikt, när man dessutom då tränar....men glöm inte bort att muskler väger mer än fett...så du har förmodligen lagt på dig mer muskler. Börja istället....eller OCKSÅ, att ta dina mått i cm, så ska du snart märka skillnad tror jag. Midjemått, stuss och bröst....framför allt de två först nämda.
Skönt att katten kom tillbaka....Kanske kanske kanske, kan det ordna sig ändå på lördag....men bara KANSKE. Då får jag lov att ta med mig den som kör va?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emmelie - 2 mars 2012 11:27

Detta blir mitt sista inlägg.   Då en del personer har tagit ill vid sig av mina inlägg, och för att undvika detta i fortsättningen, så väljer jag nu att sluta blogga. De gamla inläggen får dock ligga kvar för jag står för hur jag kände just då. ...

Av Emmelie - 29 februari 2012 21:10

Då var det bestämt. Mellan den 23 april och 1 maj har jag semester. Åh, vad jag längtar. Det ska bli såååå skönt. Och jag vet att jag kommer att ta vara på dagarna eftersom jag nu har en son som håller mig igång. Inget latande här inte.      Idag...

Av Emmelie - 28 februari 2012 21:03

Åh, vad det har varit härligt att vara ledig idag. Idag har jag mått riktigt bra. I måndags var jag lika grinig som jag har varit den senaste veckan. Kändes som om allt bara var piss. Allt gick emot mig och vad jag än gjorde så blev det inte bra. Men...

Av Emmelie - 26 februari 2012 19:33

Idag har det inte varit min dag. Det började väl ok. Sonen vaknade kl 7, men hade jag haft lite is i magen så hade vi kanske inte behövs gå upp förrän kl 8. När jag kom in till sonen så låg han och "vilade" i sängen och verkade inte ha bråttom upp. ...

Av Emmelie - 25 februari 2012 13:08

Vet inte om tosdagen blev så lugn. A vaknade kl fyra igen och det blev ett par timmar i hans soffa. När jag skulle smyga in till mig igen vid halv sju så stod katten utanför och skrek. Så det gick inte så bra. Jag var förstörd hela tosdagen. Kanal 5 ...

Ovido - Quiz & Flashcards