empal

Alla inlägg den 24 mars 2011

Av Emmelie - 24 mars 2011 14:15

Föregående natt var inte rolig. A somnade vid 20 (tror jag). Sov till 22, åt och somnade sedan om igen. Kl 23 skulle vi går och lägga oss. Men då vaknade A. Upp, amma och sen var planen att somna om. Men nej då. Då började A skrika och ville inte sova. Fick han att somna i famnen ett par gånger, men varje gång jag lade ner han i sängen så vaknade han och skrek. Vi halv 3 gav jag upp och insåg att jag får sova med honom i famnen i natt. Han gick med på att sova bredvid mig när jag lade mig i gästrummet. Min kropp pallade med att sitta med honom i soffan. Kl 5 vaknade han igen. Ammade och sen gick det faktiskt att lägga honom i sängen. Fick sova till halv 8 sen    Men totalt fick jag väl 4,5 timmars sömn inatt.

Var riktigt irriterad på att sambo fick sova hela natten, men det hade han tydligen inte. Varför inte komma upp och byta av mig då??? Min rygg håller på att gå i två bitar. Ligger en stund på spikmatta varje kväll. Funkar väl så där. Men inatt kände jag verkligen av ryggsmärtorna. Hela ryggraden känns stel. Tror inte att det är bra att sitta på golvet så mycket som jag gör. Men jag måste ju. A accepterar inget annat.


Skönt att våren är på väg i alla fall. Solen gör mig så himla gott.    A gungade för första gången idag. Det tyckte han var jättekul. Så det blir det mer av. Hoppas verkligen att mitt humör blir bättre nu med våren. Jag hoppas verkligen det. Behöver lite uppiggande. I helgen blir det bad och en sväng till sambons kusin.

Av Emmelie - 24 mars 2011 14:07

Fjärde boken avklarad. Det bästa med att läsa böckerna i följd är att man inte hinne glömma hur boken innan slutade.


Maria Wern vikarierar tillsammans med två kolleger på Gotland under sommaren. Då det är Medeltidsveckan så är det mycket folk i rörelse. De får ett försvinnande att jobba med. Plötsligt dyker det upp ett lillfinger i en plastpåse. Kan det vara den försvunnes? Vart är i så fall resten av kroppen? Lever han fortfarnade? Det får dem svar på när en äldre kvinna som är ute och rastar sin sons hund hittat ett lik i ett stenröse.


Boken är bra. Lite rörig innan man kommer ifatt vem som hör ihop med vem. Men som sagt, mycket bra och svår att lägga ifrån sig.


Nu blir det den sista i mina ägor av Anna Jansson (fler finns i butik); Drömmar ur snö

Ovido - Quiz & Flashcards