empal

Alla inlägg den 13 mars 2011

Av Emmelie - 13 mars 2011 10:06

Oj, nu var det ett tag sen jag skrev. Har mycket jag vill skriva om nästan varje dag, men jag hittar aldrig tiden att hinna göra det. Nu ligger A och sover och sambon sitter framför tv-spelet. Nu har jag tid.


Veckan har gått så där. A fick feber mitt i veckan och vi tänkte genast att NU kommer det en tand. Men nej, ingen tand i syne än. Han fick nog en förkylningstopp tror sambon, jag vet inte.


Annars har det inte hänt så där jättemycket. Det känns som om våren är på väg.    Men jag har lärt mig att man inte ska rop hej förrän man är över bäcken. Men man kan ju hoppas. Sambon har inte jobbat över på två veckor nu. Jätteskönt. Men om det har underlättat för mig??? Nej, det ska jag väl inte påstå. Fast jag kan inte lägga all skuld på honom (bara 98%). När han gör saker så mår jag dåligt för att jag inte har gjort dem. Gud, det är så invecklat så jag kommer inte att gå in på det. Tufft är det i alla fall.


I går var A och jag och badade. Fjärde gången var det. A gillar det verkligen. Nu känner han igen sig så nu plaskar han och leker med bollar.    Igår fick simläraren ett leende så fort vi kom ner i vattnet. Det var härligt att se. Har tjatat varje gång på sambon att han ska följa med. Men han vägrar. Nu tänker jag sluta fråga. Vill han inte spendera härlig simtid med sin son så är det hans förlust.


Nästa vecka kommer min kolleger på besök. Ett obligatoriskt bebisbesök. Det ska bli kul. Lite nervös är jag dock. Hoppas jag återkommer i veckan.

Ovido - Quiz & Flashcards