empal

Alla inlägg den 18 mars 2011

Av Emmelie - 18 mars 2011 21:47

Då sitter man ensam här hemma. Sambo har stuckit till Sthlm med far sin. Vad fan ska man hitta på?? Skulle ha åkt på barnkalas imorgon. Men det blir det inte. Satt och funderade lite och kom på något som jag kan roa mig med några timmar imorgon. Fick ju barnbidrag idag.   Så imorgon blir det till att shoppa skor till pojken. Inga dyra dock, ungen går ju inte än. Men nu när han nästan har vuxit ur sin overall så har han inget som värmer fötterna. Innan tog ju overallen hand om det. Så, imorgon blir det skoshopping.


Veckan har varit lite tuff. A har varit dunderförkyld. Även om han har varit pigg så har det varit jobbigt att lyssna på honom och hans snoriga näsa. Man vill ju så gärna hjälpa honom att fräsa, men det går ju inte. 


Har dock hållt mig ganska sysselsatt ändå, även om vi hoppade över ÖF i onsdags. I tisdags var ju kollegerna på fika. A fick en jättefin träningsdräkt och en sparbössa "Till moppen". På torsdagen umgicks jag med ett par vänner och idag har det varit full rulle. Först en nervpirrande (pga snön) tur till Eksjö, sen till ÖF, sen lunch med kompisar och sen hämta sambon. Sen handla och sen kom jag på att jag kanske skulle ha middag med. Slängde i mig den och sen kunde jag äntligen koppla av.    

Ovido - Quiz & Flashcards