empal

Alla inlägg under februari 2010

Av Emmelie - 6 februari 2010 10:44

MELODIFESTIVALEN!!!!!!!!!!!!!!!


Det är så roligt. Varje år när tävlingen är slut så är jag lika besviken (oftast i alla fall) över vem som vann. Verkligen inte den jag hade hoppats på. Och så tycker man att det är ganska skönt att tävlingen är över. Men... så kommer vi till februari året efter. Och vem sitter inte som klistrad framför tv?? Jo, JAG. Och jag är lika hoppfull som varje år. I år vinner nog rätt låt! Det är lite speciellt i år med. Sambon och jag ska nämligen på delfinalen i Göteborg. Nej, inte genrepet, utan den verkliga tävlingen. Åh, det ska bli så himla kul.....   


Idag har vi inget direkt inplanerat. Vi ska en sväng till svärföräldrarna och fira sambons syster. Hon fyllde för 2 veckor sen, men det är färst nu hon har "haft tid" att firas.

Av Emmelie - 2 februari 2010 21:49

Det har löst sig med internet. Jag blev sjukskriven igår och kunde därför själv ringa till leverantören för att få modemet i routat läge. Det roliga är att han säger att det redan är det. "Ja men, när sambon aktiverar WLAN och sedan försöker gå upp på internet på sin dator så fungerar det inte," säger jag. Killen ber mig göra detta och säger att han ser inga konstigheter och mycket riktigt så fungerar allt. Så när sambon senare kommer hem så sätter jag mig vid datorn för att koppla på min. Men det funkar inte...... Tar fram instruktionsboken (en kvinnas bästa vän) och läser (under rubriken Avancerad webbadministration), gör som det står och det fungerar i alla fall inte. Blir vansinnig.... Läser sedan på ett annat ställe (rubrik Inkoppling av Trådlös data-anslutning (WLAN) ) och gör som det står. Och det FUNKAR!!! Så ett råd till alla därute..... läs bruksanvisningen NOGGRANT!!


Har haft besök idag av min kära kompis Bea och hennes son. Det är så skönt att ha vänner man kan prata med. Tack Bea för din underbara sällskap! Vi kollade på Alvin och Gänget, åt lunch (sallad) och blåbärspaj (mmmm....  ) 


Sambon håller på att renovera hallen. Det händer alltid lite varje dag. Han är jätteduktig. Puss på dig älskling !!!!!!!!   

Av Emmelie - 1 februari 2010 09:12

Vi fick ett nytt modem av vår internet- och telefonleverantör i fredags. I lördags bestämde vi oss för att koppla in denna. Så naiva som vi var så trodde ju vi att det skulle bara vara att installera skiten så skulle det fungera. Vi fick igång telefonen och sambons dator (som har internet via kabel) efter ett tag. (Jag fixade det inte, men min lugna sambo gjorde det). Sen när vi ska få igång min dator som körs via trådlöst internet så funkar det inte. Han hittar modemet, men det går inte att koppla upp det. Varför inte?? Därför att de skickar ett modem som är bryggat. Det måste ställas om hos leverantören för att man ska kunna använda två datorer. Kunde dem inte ha kollat med oss innan de skickade skiten, hur många datorer vi skulle koppla på. Hur som helst så försökte sambon ringa i lördags, men nej, då har de bara öppet måndagar till fredagar.


Så i morse kl 8 (de ringer nämligen upp senare, så man får inte hjälp direkt) ringde jag lilla leverantören och möts av detta meddelande: "Kundtjänst Privat har öppet måndag till fredag mellan kl 10 och 20" !!!!!!!!!!!!!!!!! Vad i h*lvete??? Varför????? Är inte privatpersoner uppe före kl 10 eller????????? Så nu får sambon ringa när han kommer hem från jobbet och jag kan bara hålla tummarna att han fixat mitt internet innan jag kommer hem halv tio ikväll....

Ovido - Quiz & Flashcards