empal

Alla inlägg den 22 februari 2010

Av Emmelie - 22 februari 2010 10:28

Har tillbingat en ganska bra helg i Göteborg. Självklart var det skönt att komma bort från stan ett tag och dessutom inte ha något planerat på stället man åker till. MEn jag måste säga att jag blev besviken på hotellet. Konstig placering i en lång backe, dålig information vid receptionen. Min bokning fanns ju inte ens i deras dator. Vi nämnde att vi ville ha frukost på rummet på lördagen. Då fick vi svaret: "Vi har bara roomservice på vardagarna, men ni får ju självklart gå ner till frukosten och ta med er den upp på rummet". Ja, men har vi gått ner så kan ju för f*n lika bra sitta där med.... OCh parkeringen ska vi inte tala om. Oplogat, vallar överallt och dåligt skyltat. Sen fick vi se rummet..... Jag säger bara: Aldrig mer! Här kommer några bilder:

     

   


Alltså, moderniteten säger ju allt. Hårtork från 60-talet, TV på rullstativ. Badrummet var så litet att man nästan var tvungen att backa in. Men är det något dem är rädda om så är det beskrivningen över hur man använder skrivbordet. Den var limmad på väggen. Sen fick vi rummet bredvid hissarna så hela dagarna, och nätterna, hörde man hur hissan gick upp och ner och stannade. I en enkät som låg på rummet så så fanns frågan: "Kommer du rekommendera detta hotellet till dina vänner/kollegor när de ska besöka staden?" Ett svarsalternativ var: Absolut inte. Snacka om att jag var frestad att fylla i den. Men jag tog Kanske-rutan istället.


Så till Melodifestavalen. Jag måste säga att det var en helt annan grej att sitta och se det live. Jag uppskattar nog tv:n istället. Alltså det var kul, men hela produktionen är inriktad på tv:n så jag tycker att de glömmer bort publiken som är där. Vi hörde knappt vad programledarna sa, vi hörde knappt texten på låtarna. Det vi hörde var musiken. Det var tråkigt. Men samtidigt var det en häftig upplevelse. Det jobbiga var också att live blev alla låtar bra (i alla fall i musiken). Men jag är mycket nöjd med resultatet. Jag tycker bara det var tråkigt att inte Erik Linder kom med till åtminstone Andra chansen. Tycker han var superbra.


Så efter en snöig och blåsig helg i Göteborg är man hemma i vardagen igen. Det är faktiskt ganska skönt...

                 

Ovido - Quiz & Flashcards