empal

Alla inlägg den 19 februari 2010

Av Emmelie - 19 februari 2010 09:21

Alltså, onsdagen var inte min dag. Allt började med att jag vaknade och var skittrött. Sen när jag skulle backa ut bilen från garaget så har sambon ställt in den snett, vilket jag inte uppfattade, så jag backar sönder backspegeln.   Inte så att hela spegeln gick sönder, bara lite på plasten runt om. Men ändå, så j*vla surt. Lämnar sambon på jobbet, åker hem och äter frukost och åker sedan till jobbet.


Under eftermiddagen får jag två utskällningar av två olika kunder under 10 minuter. Jag kan ta utskällningarna, visst, men jag blev j*vligt besviken på mina arbetskamrater. Vi har pratat om det på våra kassamöten. Att man ska inte lämnas ensam på en station utan att veta vem man ska ropa efter. Ja, jag kunde ha ringt till kassaledaren och frågat henne. Men när man är så stressad som jag var så tänker man inte på det. Och jag undrar; kassaledare som stod på en annan station, varför slänger hon inte ett öga bort till mig och ser att jag har mycket folk i kö? Det kan dem ju göra vid andra tillfällen.


Som tur var så blev eftermiddagen efter jobbet mycket med angenäm. Var på stan med min granne och hennes dotter. Lite shopping för deras del (själv är jag pank) och så lite fika. Sen på kvällen så smet jag över till dem och kollade lite på tv. Sambon hade en kompis över så han saknade mig inte.   


Idag är det bilresa till Göteborg som står på schemat. Roligt, när de kommer med alla dessa varningar. Jag hoppas vi kommer iväg tidigt så att vi inte behöver stressa.

Ovido - Quiz & Flashcards