empal

Alla inlägg den 16 juni 2011

Av Emmelie - 16 juni 2011 07:42

Torsdag. Klockan är 7,45. Och här sitter jag. Det blir så när A vaknar kl 6. Fast igår var han inte rolig. Han vaknade kl 5 och ville inte somna om som han brukar. Morgonen gick ok. Ner till BVC kl 10 och sen en liten sångstund efter. Nu väger min lilla klumpeduns 10,6 kg och är 74,5 cm lång. 3 cm på 1,5 mån. Inte illa. Eftermiddagen var sen inte så rolig. A sov rn halvtimme på hela dagen. Jag var såååå trött. Då kommer sambon som en räddande ängel. Han tar med sig A och åker till tippen. Det tog inte lång stund men det är det lilla som räknas. Jag tyckte det var jätteskönt. Vid halv sju slockade A som en knockad boxare. Lille gubben!   


I tisdags var det ÖF's sommarfest i Folkets Park. Det var riktigt trevligt. hade skaffat frukt från jobbet och det var väldigt uppskattat. Estet-ettorna var och sjöng några barnlåtar. Det gick väl så där. Det var första gången de stod på scen och det märktes. Men A verkade gilla det....


Tanläkarbesök stod det på to do-listan i måndags. Sambon kom hem tidigare så att jag kunde åka själv. Skulle ju laga och då är det nog inte så lyckat att ha med sig A. Besöket gick jättebra och snabbt. Och dyrt var det. Men, det är bara att betala och se glad ut. Efteråt passade jag på att handla. Skönt att gå i affären själv ibland även om A än så länge sitter still i vagnen.


Idag är det barnmottagningen som gäller. Ska på återbesök för A's eksem, som är helt borta faktiskt. Men det är väl bra att de kollar upp han igen. Försöker ju skaffa en barnförsäkring och det är inte lätt. Blev nekad hos det första företaget. Håller tummarna för detta nu!!!


A börjar nog krypa när som helst nu. Igår och idag på morgonen så har han tagit ett par "krypsteg", men jag skulle inte kalla det krypa än. Han tar typ ett, två steg och sen slänger han sig fram till leksaken. Men kan kommer nog på det snart. Så idag ska jag åka och kolla på en trappgrind.    Sambon överraskade mig positivt i tisdags. Han stack iväg en sväng med A för att åka och handla lite till bilen. När de sedan kom hem så hade han köpt kläder till A. Och i rätt storlek. Jättefina var de. Kul att han gör något sådant så att inte bara jag behöver tänka på att A behöver kläder. Och så får han se att det inte är så himla billigt. Gungan satte han upp med, så nu kan A gunga i äppelträdet i trädgården. Kul!!!   


Nu är det bara två dagar kvar till helg. Härligt!!


So long! 

Ovido - Quiz & Flashcards