empal

Alla inlägg den 12 mars 2010

Av Emmelie - 12 mars 2010 09:41

OK, det blev inte samma golv som i köket. Smabon fick tag på ett billigt parkettgolv som vi kommer att lägga istället. Det är ek i grunden men sen lackat (eller någon typ av behandling) så att det ser lite grått ut. Oj, det är svårt att förklara. Lovar att lägga upp en bild sen när hela hallen är klar.


Har dragits med en förkylning nu i tre dagar. Inte roligt. Då jag är ledig idag så jobbade jag igår. Hade ingen lust att bara vara hemma en dag. Förlorar ju en hel del då. Men när jag var på jobbet kände jag att jag nog skulle ha varit hemma. Seg dag överhuvudtaget, kändes inte alls som en vanlig torsdag. Kan pengarna redan vara slut?


Idag ska jag och sambon till IKEA. Jippie!!!! Ska inhandla saker till hallen. Den är visserligen inte klar. Men det är ju roligare att ha sakerna hemma när den väl blir klar. Annars kan vi inte åka förrän om två veckor. Det är ju inte roligt att stå med en färdig hall och inte kunna använda den bara för att man inte har några hängare eller skoställ. Sen är det ju alltid kul att gå på IKEA! Me like IKEA!!!! (Oj, reklamvarning)

Ovido - Quiz & Flashcards