empal

Alla inlägg under april 2010

Av Emmelie - 18 april 2010 12:28

Hade tjejmiddag igår. Skitkul. Alltid lika trevligt. Det är helt otorligt att man kan sitta och snacka om allt mellan himmel och jord i 7 timmar utan att tröttna. Och man blir alltid lika besviken när folket går hem. Det blev en trerättersmiddag bestående av Thaisoppa, Kyckling- och baconpaj och Yoghurtpannacotta till efterrätt. Första gången jag gjorde pannacotta. Men det var inte så svårt. Var lite rädd att den inte skulle hinna stelna, men det gjorde den. Det enda som blev lite fel var att jag hade i honungen för sent så den klumpade sig. Jag hoppas att dem som fick klumparna gillar honung.


Alex, det var jättekul att du kom över. Nästa gång får du vara med hela kvällen så ska du se att det inte bara blir jobbsnack. Även om det oftast blir så när man är 4 av 5 som jobbar på samma ställe. Och den 5:e dessutom har jobbat där innan.


Idag blir det barnkalas. Sambons kusinbarn fyller 2 år. Sen blir det grillning och film hemma hos grannarna. Får passa på innan de flyttar.   

Av Emmelie - 10 april 2010 19:21

Äntligen är de beställda. Biljetterna till GP:t i Göteborg. Hotellet blev samma som tidigare. Och det är bra, där trvis vi jättebra. F*a vad kul det ska bli. Nästa år kommer man ju inte kunna gå (antar jag). Den 8 maj gäller det. Gud, vad jag längtar. Har tagit ledigt den helgen vilket innebär 3 lediga helger i maj. Underbart!!


Har jobbat fm idag. Gick ganska bra. Dagen gick ganska fort förutom de två första timmarna, men det tar väl ett tag innan folket har vaknat....


Nästa helg blir det tjejkväll. Ser ut att bli en ganska bra uppslutning denna gången. 5 st är vi än så länge. Fast jag tror inte att vi blir fler. Kul ska det i alla fall bli. Och vad ska snackas. Har har så mycket att prata om så jag får nog skriva ner allt på en punktlista.   


Just nu sitter jag i köket och häckar. Sambon har killkväll och då är tv:n ockuperad och tv-spelet går på högvarv. Men det var ett tag sen de träffades allihopa så det är bara kul. Jag kan faktiskt offra en kväll.


Nej, ska fortsätta läsa min superdupertråkiga bok. Jag fattar inte varför jag köpte den. Men jag vägrar sluta läsa något som jag har börjat på. Så det är bara att hoppas på att den blir bättre ju längre in jag kommer i den.... Önska mig lycka till!!

Av Emmelie - 5 april 2010 20:00

Åh, helgen har varit upp och ner. Det började med barnkalas hos grannen. Deras lilla dotter (eller lilla och lilla, hon växer ju så det knakar) fyllde 1. En underbar tjej som helt klart är älskad. Gjorde dock bort mig på kalaset då jag inte kan hålla min stora käft stängd. Varför stoppar ingen mig? Varför låter sambon mig bara fortsätta? Att jag vet vad jag menar är en sak, men att andra inte vet tänker jag inte på.... Sen var det jobb som gällde på kvällen.


På lördagen så var vi hemma hos svärföräldrarna och firade påsk. Det blev en lugn påskafton med god mat och lite godis (jo ärligt, det blev inte så mycket).


På söndagen var det dags för nästa barnkalas. Då var vi i Norrköping och firade min brorsdotter som fyllde 4. Jisses vad åren går. Gick ut och åt på kvällen med min familj och det var lika trevligt som vanligt.


Och så var man tillbaka på jobbet idag igen.


Påskhelgen i stora drag. Nu vankas det mat!!!



Ovido - Quiz & Flashcards