empal

Alla inlägg den 22 juni 2009

Av Emmelie - 22 juni 2009 09:19

Ja, jag får ta hela helgen i ett svep.  


Dagen innan midsommar: Jobbade stängning och det gick väl ganska bra. Man är ju förberedd på att det blir mycket folk en sådan här dag. Vi var trots allt 7 personer som stängde jämnfört med 4 i vanliga fall. 

Midsommarafton: Jobbade tidigt, men slutade vid ett. Då var det bara hem och byta om för att åka till svärföräldrarna. Där väntade god mat och trevligt sällskap. Eller… ja, det kunde ju ha varit bättre, men det är vad som bjuds i denna familjen. En svärfar som försöker göra sig till inför svärsonen och som har druckit lite för mycket redan vid tre-tiden. En depressiv svägerska och så hennes man då som jag inte riktigt vet hur jag ska förhålla mig till. Äter mig dubbelt så fet av all god mat. Åker hem sent när alla håller på att somna.  

Midsommardagen: Upp vid tiotiden. Åker en sväng med sambon till lite affärer som är öppna. Sen bär det av till jobbet igen. Jobbar fyra timmar och så hem igen. Får äntligen en chans at njuta vid tven. Slocknar kl halv tolv.  

Söndagen: Upp tidigt, börja jobba halv tio. Är verkligen inte på humör och känner att jag skulle behöva sova i att par timmar till. Sen så strular det hela tiden. Och då är det egentligen inte kunderna som är jobbiga utan personalen som inte fattar och som verkligen inte kan ta den smidigaste vägen. Aaahhh, blir så frustrerad bara jag tänker på det. Men när jag kom hem fick jag sova, eller vila i alla fall, någon timme. Sen for jag till jobbet igen för att handla middag och sen var vi hos grannen och kollade på film. Helt ok avslutning på dagen.  

Idag väntar ytterligare ett arbetspass. Ska försöka vara ”open minded” när jag åker dit, annars kan vad som helst hända…   

Ovido - Quiz & Flashcards