empal

Alla inlägg den 1 juni 2009

Av Emmelie - 1 juni 2009 09:04

Ja, en helt ny vecka. En helt ny vecka med bråkiga kunder, långtråkiga jobbpass och en massa folk som vill umgås...


Nej, inte riktigt så kanske... Har varit i Göteborg i helgen. Det har varit så jävla underbart. Kom ner kl 3 i lördags och pilade då ner till hotellelet direkt för att dumpa av grejerna. Vädret var kanon, soligt och varmt. Efter en 10 minuterslur så bar det ner på stan. Var tvungen att hitta en spelbutik så att vi kunde spela på speedwayen. Hittade en och satsade totalt 60 kr. Sen satte vi oss i solen på en pub/restaurang och käkade. Det det slank det ner ett glas vitt vin och en islatte för min del. 3 glas öl för sambon. Satt där en stund innan det bar av till Ullevi. Hade fått väldigt bra platser om man ser till banan, men ens grannar kunde man ju ha haft lite bättre tur med. Fan, det satt för det första en fet dansk bredvid mig som tog hela sin stol men nästan halva min med. Satt som en makrill i plåtburk första timmarna. Sen hade vi två ungar bakom oss som inte kunde sitta still. Och inte nog med detta så satt vi bland hela sverigeklacken kändes det som. Och vi hejar INTE på svenskarna i speedway. Så det drog tyvärr ner lite på stämningen. Men Emil Sayfutdinov vann, och det var jättebra. Hade satt en tia på honom, så jag vann 130 spänn... Gött!!  


På söndagen sen så åt vi en lugn och trevlig frukost. Jättegott som vanligt! Sen bar det ut på stan. Började längst upp på avenyn och gick sedan hela den ner. Gick in i lite köpcentrum, tog en glass i gräset vid vattnet. Gick vidare och hamnade strax nere vid Nordstan. När vi hade sett allt vi ville se hade vi fortfarande typ 2,5 timme kvar tills tåget skulle gå hem. Då kände vi att det var dags för att äta något. Hittade en liten mysig restaurang och billigt öl och vin och slog oss ner där. Efter det blev det glass på någon stentrappa som ligger vid någon teater. Riktigt mysigt. Och varmt!!


Var hemma kl 21 igår och det var nästan så att man bara stupade i säng. Åh, vad det var skönt att sova i egen säng! Borta bra, men hemma definitivt bäst!! =)

Ovido - Quiz & Flashcards