empal

Alla inlägg den 31 januari 2011

Av Emmelie - 31 januari 2011 13:29

Då var den här. Förkylningen. Jag har bara väntat på den enda sen A föddes. Har bävat för att behöva ta hand om sonen samtidigt som man är helt utslagen pga förkylning. Men jag måste säga att det har gått ganska bra. Han vaknade vid halv åtta imorse. Något som han har börjat med de senaste veckan. Men det var ju bara att palla sig upp även om man gärna hade sovet någon timme till. Vid nio kröp vi ner i våra sängar igen och vaknade 2 timmar senare. Det var helt underbart.    Hade varit nöjd med en timme.


Jag måste skriva ner detta när jag fortfarnade känner det. 5 månader är en underbar tid.    A är med hela tiden. Vill hela tiden se vad som händer och vad som låter. Samtidigt kan han nöja sig med att bara ligga och prata med sig själv en stund på filten eller i sängen. Han skrattar nästan hela tiden. Härligt!!! Det är min prins det!


Helgen har varit så där. Lördagen var skittråkig. Tog mig en timmes promenad mitt på dagen för att A skulle somna. Det blåste ju inte lite då. Förmodligen därför jag blev sjuk. I går var vi i Kettilsås och grillade korv med grannarna.    Det var trevligt. Har aldrig varit i Kettilsås. Tycker det var helt OK. Blev riktigt sugen på att åka skidor. Så om jag kan komma ihåg den känslan till nästa vinter så föreslog jag för sambo att hans föräldrar kanske kunde ta A ett par timmar, så kunde vi åka ut och åka skidor. Hoppas!!!

Vi har nästan hunnit göra klart i tvättstugan i helgen med. Allt är färdigmålat (i stort sett). Skåpen ditplacerade och tvättmaskinen står där den ska. Upptäckte dock att vi hade köpt för små ben. Så på lördag blir det en snabbvisit till IKEA    och köpa nya ben. Sen är det bara bänkskivan som ska på. Ja, och så köpa en torktumlare.  Sen så!


Nu ska jag sätta igång en tvätt!! So long!!



Ovido - Quiz & Flashcards