empal

Alla inlägg den 2 januari 2011

Av Emmelie - 2 januari 2011 14:34

nya utmaningar och nya möjligheter.


Ja, vad ska jag säga. Hade en ganska ok nyårsafton. På förmiddagen var vi och åkte lite skridskor på Tjustkulle, eller sambo åkte och jag och A stod bredvid. Sen var vi och handlade, fikade hos svärföräldrarna. Lagade middag (som blev så där) och åt marängsviss efter. Mums....   Sen vid halv tolv åt vi räkor, ost och kex. Gott gott det med. Halv två gav vi upp och gick och la oss. A sov igenom hela tolvslaget. Helt underbart. Han är så go....   


Nyårsdagen gjorde vi inte mycket. Sambon fixade lite med sin systers bil tillsammans med svärfar. Och idag har jag hunnit med en timmes promenad. Nu är sambon på väg till Jönköping för att kolla på hockey, A sover och jag ska väl försöka hinna vila lite jag med. Sen blir det till att åka och handla lite. Vet ju inte när jag hinner det i veckan. Sambon kommer förmodligen behöva jobba över en hel del även denna månad.

Av Emmelie - 2 januari 2011 14:24

Har läst alla Liza Marklunds tidigare och det skulle bli spännande att se hur det blev när hon skrev tillsammans med en annan författare. Enligt medierna så skulle den vara jättebra.


Dessie jobbar som journalist i Stockholm. Ganska anonym. En dag får hon ett vykort som föreställer staden och en kryptiskt meddelande på baksidan. Hon vet genast vad det handlar om. The Postcard Killers har kommit till Sverige. Efter flera mord i Europa har de kommit hit. Vad händer nu? Dessie blir uppsökt av en amerikansk polis. Han har följt efter mördarna hack i häl genom Europa. Men det är mer än ett jobb för honom. Det är personligt....


Den var mycket bra. En sak som dock retade mig till en början var att kapitlerna var inte längre än 2-3 sidor. Men jag upptänkte snart att det gick ganske fort att läsa boken. Om inte annat så kändes det så.... Nej, mycket bra som sagt.


Nu blir det Alla de stillsamma döda av Anna Jansson.

Ovido - Quiz & Flashcards