empal

Alla inlägg den 18 juli 2010

Av Emmelie - 18 juli 2010 21:47

Oj, vad den veckan gick fort.


Det började med en helg i Uppsala. Jätteskönt att komma till landet ett tag. Det var lite frustrerande när vi åkte upp. Jag vet att man inte kan stressa barn när de äter. Men efter en timme på McDonald's så var sambon och jag inte lite irriterade. Bara vetskapen om att man har 4 timmar kvar i bilen gör ju att man har väldigt lite tålamod. Festen på lördagen var helt OK. Trevligt att träffa mammas mans barn och barnbarn och faktiskt barnbarnsbarn (2 veckor gammal). Men jag tror att de flesta kände att man bara gjorde det för mammas och hennes mans skull. Inte för att det är fel, men det kändes lite påtvingat ibland. I det stora hela så var det trevligt.


Hem på söndagen. Riktigt skönt att komma hem till sin egen säng. På måndagen bytte sambon bromsskivor och klossar. Så på tisdagen bar det iväg igen. Till Smögen med grannarna och tältning.  Hade si och så där med vädret. Det var ganska kallt på kvällen. Men efter den värmen som vi har haft hemma så var det ganska uppfriskande. På onsdagen var vi i Smögen på dagen och på kvällen åkte vi till Hunnebostrand. Den här dagen bjöd på betydligt finare väder. På torsdagen var det dags att åka hem igen. När vi höll på att packa ihop så kom regnet. Och när vi väl lämnade västkusten så spöregnade det. Inte roligt. Det höll i sig hela vägen till Jönköping där vi möttes av en kvav värme. Dagen avslutades med grillning med grannarna.


Fredagen bjöd på en resa till Jönköping där vi hälsade på sambon syster som ligger inlagd på sjukhuset där (se www.mybaby.bloggplatsen.se ). Sen grillning hos svärföräldrarna på kvällen. 


Så igår var det 40-årsfest. Sambons kompis fyllde och det skulle firas. Var inställd på ett fyllekalas och att vi inte skulle komma därifrån förrän kl 3 på natten. Men det blev ganska lugnt och vi var hemma kvart i två. Då hade vi skjutsat hem en annan kompis med. Så det var inte så farligt.


Och så idag då... Har aldrig slappat så som jag har gjort idag. Ingen ork till någonting. Ingen direkt värme för att att vara ute. Men det är alltid skönt att ha en slappardag. Inget inplanerat kommande vecka. Skönt för sambon det...

Ovido - Quiz & Flashcards