empal

Alla inlägg den 9 juli 2010

Av Emmelie - 9 juli 2010 10:14

Ja, i alla fall för sambons del. Jag har ju redan varit hemma i 6 veckor. Skönt att äntligen få lite sällskap hemma. Veckan har varit helt OK. Har lyckats sysselsätta mig varje dag.


Sambon jobbar som sagt sista dagen idag innan semestern. Sen bär det direkt av till Uppsala och fest hos mamma och hennes gubbe. Ska bli kul att träffa mina bröder och mammas kompis som jag inte har sett på ett tag.


Hade väldigt svårt att somna igår och inte blev det bättre av att kl 1,30 så skramlar det till ordentligt och slår och glas går sönder. "Vad f*n gör kattskrället nu då?" tänker jag och går upp. Inget, tror jag. För när jag kommer in i vardagsrummet så ligger en tavla på golvet. Jag tror att den har ramlat ner av sig själv, att kroken har släppt. Visserligen kan det vara som sambon sa med, att katten har jagat en fluga. Men sååå himla stark är hon inte. Jag tror mer på att kroken kroknade....    Ja ja, nu är frågan, vad är billigast: att köpa ny ram eller bara glasskiva????


Idag blir det shopping och packning inför resan. Trevlig helg!!!

Av Emmelie - 9 juli 2010 10:06

Behövde en bok. Behövde en spännande bok. Det blev denna.


Florence är bara 2 veckor gammal och hennes mamma Alice vill vara med henne varje sekund. Ändå går hon med på en stunds avkoppling på ett spa efter övertalning av sin svärmor. När hon kommer tillbaka är det inte som det var innan. Alice märker direkt att flickan i barnsängen inte är hennes Florence. Någon har bytt ut henne. Hennes make David förstår inte vad hon menar. Det är ju klart att det är Florence. Men Alice är säker och trots Davids invändningar vänder hon sig till polisen. Ingen verkar tro henne och hon börjar bli desperat. Tiden rinner ju iväg....


En "psykologisk thriller" står det på boken, men jag vet inte. Jag kanske har läst för många böcker. Visst, den var bra, men jag har läst hemskare. Trodde att den skulle bli jobbig att läsa, men icke....


Efter denna blir det Inte han av Sheila O'Flanagan.

Ovido - Quiz & Flashcards