empal

Alla inlägg den 21 augusti 2009

Av Emmelie - 21 augusti 2009 11:26

Japp, och det känns helt OK. Retar mig på kunderna som vanligt, men det är nog inget att göra åt. Jag har en boxsäck hemma nu som jag kan avreagera mig på =)


Imorgon är det kräftskiva med jobbet som gäller. Vill verkligen inte gå. Jag bara känner det nu. Det är rena suparfester och jag är inte den som dricker överdrivet. Alltså blir det ganska jobbigt. Sen serveras inte maten förrän kl 20. Det innebär att det blir en massa lekar säkert. Festen börjar nämligen kl 18. Och jag är verkligen inte den som leker. Det är ganska löjligt när en massa vuxna ska leka. Jag låter säkert skitlöjlig, men jag känner verkligen så. Jag har inte jobbat sååå länge på företaget och har verkligen ingen lust med att skämma ut mig. Men jag får väl gå dit och försöka roa mig ett tag i alla fall och sen sticka ganska tidigt... =P  Lovar att lämna en rapport på söndag... =)

Av Emmelie - 21 augusti 2009 11:21

Jaha, då har man läst Stieg Larsson. Alla sägar att han är så himla bra, men jag vet inte. Jag tycker att den va bra men det var inget speciellt med han.


Huvudpersonen Mikael Blomkvist tar efter ett domslut om förtal en efterlängtad semester. Han blir kontaktad av en Henrik Vanger som vill att han ska ta reda på vad som har hänt hans barnbarn Harriet som plötsligt försvann för 30 år sedan. Men det ska ske diskret och som täckmantel så ska han skriva Vangers släktkrönika. Låter ganska enkelt tycker Mikael och sätter igång. Aldrig trodde han väl att det skulle utvecklas som det gjorde...


Som sagt, en bra bok. Men det är tråkigt när man är igenom halva boken och typ redan vet hur den ska sluta. Men trots denna besvikelse så ger jag mig på nästa i serien: Flickan som lekte med elden.

Ovido - Quiz & Flashcards