empal

Alla inlägg under maj 2009

Av Emmelie - 4 maj 2009 13:01

Ja, den här var lika bra som Svarta nätter. Cleeves är duktig på att ha med mördaren i hela handlingen utan att det kommer fram vem det är. Man har ingen anning. Beskrivningen av miljön och människorna är jättebra gjord.


I denna boken så blir en skådespelare mördad och när allt börjar nystas upp så sträcker sig motivet/-en långt tillbaka i tiden och det gäller att man hänger med i alla svängar. Polisen på Shetlandsöarna får återigen möjlighet att jobba tillsammans med Inverness.


Nästa bok blir En shopaholic får en syster av Sophie Kinsella.



Av Emmelie - 4 maj 2009 12:54

ÄNTLIGEN!! Så jävla skönt...


Ja, det har varit en tuff tid. Man känner det så här efteråt. Man har verkligen gått och haft det på sina axlar hela tiden. När jag fick diskmaskinen inkopplad så kände jag bara hur stenarna föll från axlarna. Så himla gött. Och det blev jättebra. Jag är jättenöjd. Nu fattas det bara limegröna gardiner. Men det får väl ta sin tid, det måste ju bli rätt.


Har haft mamma och hennes gubbe på besök i helgen. Gick alldeles utmärkt. Grillade tillsammans med svärföräldrarna på fredagen. Det gick förvånadsvärt bra. Mammas gubbe är nämligen inte den sociala typen, men det funkade. Sen på lördagen så klippte han vårt äppelträd. Det behövdes verkligen och han har egna så han visste ju hur man skulle göra- Är himla tacksam. De åkte hem igår och det var skönt det med =)


Strömmen gick igår med. Spännande =/ Vad gör man nu då? Som tur så hade en granne samma problem. Först fungerade halva huset, men sen dog allting. VETAB var förbi och fixade det. Så tillbaka till det normala.


Här kommer det bilder på köket med:

Ovido - Quiz & Flashcards