empal

Alla inlägg den 29 maj 2009

Av Emmelie - 29 maj 2009 09:51

Ja, just det. Nu är denna bok till ända. Mari Jungstedts sjätte bok och jag har läst dem alla. Denna var precis lika bra som de fem första. Önskade bara att det kunde vara lite tjockare så att de inte gick så fort att läsa ut.


Anders Knutas får mycket att göra när ett mord inträffar på samma invigningsfest som han är på. Det är själv festarrangören som blir förgiftad med cyanid. När det några nätter senare börjar brinna i en sommarstuga som är bebodd så tar mordutredningen en plötslig vändning. Samtidigt så sätts Knutas förhållande till sina barn på prov. Hur gör man för att lämna sitt arbete på jobbet och inte ta med sig det hem när man jobbar som polis? Knutas får sig en funderare.


En psykologisk och dagsaktuell, i viss mån, kriminalroman som verkligen är svår att lägga i från sig.


Väntar nu på Sjöjungfrun av Camilla Läckberg.

Av Emmelie - 29 maj 2009 09:46

Japp, nu har jag äntligen fårr igång min trådlösa router så nu kan jag sitta vart jag vill ihuset och ände kunna surfa. Underbart!!


I morgon sticker jag och sambon till Göteborg. Ska kolla på GP-speedway. Det ska bli så himla skönt att komma bort ett tag. Kände att vi hade förtjänat att komma iväg nu när vi har slitit så med köket att det ska bli klart. Nu hoppas vi bara att det blir lika bra som förra året. Då hade vi stålande solsken 20-25 grader varmt och Vetlandas Rune Holta vann. I år säger SMHI att det ska bli 18-15 grader varmt och det är ju super. Sen ska bara Jason Crump vinna så kan nog inte helgen bli mycket bättre. Håll tummarna!!


Sitter och väntar förjäves på min nya bok. Jag läste ut min senaste i tisdags och jag vågade inte köpa någon ny eftersom jag vet att det kan dyka upp en i brevlådan vilken dag som helst. Men nu börjar jag bli desperat. Vill ha den idag, annars kan tågresan bli tuff i morgon. Hoppas hoppas hoppas!!

Ovido - Quiz & Flashcards