empal

Alla inlägg den 10 juli 2011

Av Emmelie - 10 juli 2011 19:45

Vad jag är trött!!! Igår blev det en lång dag. Var upp kl 7 med A. Full rulle direkt. Tog det lugnt på förmiddagen. Åkte sedan iväg för att hämta virke till vårt kommande takbyte. Men nej, då hade de börjat med lördagsstängt. Bara att åka hem igen. Hemma fick A bada lite i sin bassäng. Vattnet hade hunnit bli riktigt behagligt. Han älskar sin bassäng.    Sen på eftermiddagen bar det iväg till en av sambons kompisar. Han fyller år idag så vi firade honom. Kl 22 orkade jag inte sysselsätta A längre så då for han och jag hem. Sambo tog en taxi sen på natten.


Så idag, upp kl halv 8 och sen har det varit full rulle idag med. Sambo sov till 11. Sen har han bara slappat hela dagen. Själv har jag tagit hand om vår son. Bland annat var vi och handlade. Eftermiddagen har vi spenderat hos svärföräldrarna. Trevligt var det.


Men ibland undrar jag om det bara är jag som har fått ändra mitt liv sen vi fick barn. Sambon kliver upp lite när han känner för det. Han dricker med sina kompisar och tänker inte på att det är en morgondag (nu var det iför sig inte så farligt igår) och att vi har en son att ta hand om. A har inte sovit någonting idag. Det innebär att jag inte har haft en minut som jag har kunnat slappna av. Sambon däremot gick och satte sig i källaren och kollade på tv och film. När f*n ska jag ha tid att kolla på film??? Han tog iför sig med sig sonen på en promenad när vi var hos svärföräldrarna för att A skulle få sova. Men han tog med sig sin syster. Och då kan inte A sova. Man ska helst gå själv. Annars får man gå en bra stund. Åh, jag är bara trött på allt just nu. Vill ingenting utom att sova. Men nej, det är väl bäst att vara lite social med sambon med nu när A äntligen sover.


Sista veckan för sambon nästa vecka. Sen ska han vara hemma i tre månader. Ska bli skönt. Bara jag kan släppa ansvaret till honom. Jag vill verkligen det. Låta honom få ha det som jag har haft det i 11 månader. Men det blir svårt. Håll tummarna!!


So long!!!

Ovido - Quiz & Flashcards